Pllek is een creatieve hang-out op de NDSM werf, met een fenomenaal uitzicht over het IJ. Het is opgebouwd uit rauwe industriële materialen, met oude zeecontainers als belangrijkste bouwstenen. Pllek is vrij, verbonden, verrassend, warm en creatief, met aandacht voor bewust leven en duurzaamheid. Ook een goede plek om te flexwerken met WiFi.

PLLEK serveert in de ochtend vanaf 09.30 ontbijt. Vanaf 11.30 serveren ze voor de lunch salades, sandwiches en warme gerechten. Zeer aan te raden zijn de heerlijke wildzwijnkroketten met desembrood, de sandwich met slow roasted pork, koolsla en BBQ saus en de soep van bloemkool met amandelen en ras al hanout. Vanaf 18.00 serveren ze het diner.

Naast ontbijten, lunchen en dineren kun je hier ook lekker borrelen met bites zoals; het heerlijke plateau met mooie kazen, wildzwijn bitterballen, oesters en vegetarische loempia’s.
Al het eten is biologisch, natuurlijk, verassend en verantwoord. Veel vegetarisch, bereid met seizoensgroenten en streekproducten met wereldsmaken, door  hun chefkok Dimitry Mulder. Pllek werkt zoveel mogelijk met lokale producenten.

De keuken van Pllek is 7 dagen in de week open van 9:30 tot 21:00 en bij lekker weer kun je hier heerlijk op het ruime terras of strand zitten!

Adres: TT Neveritaweg 59, Amsterdam (NDSM-terrein)
Buurt: Amsterdam Noord
Website: Pllek
Prijscategorie: Goed betaalbaar gem. € 7,50
Sfeer: Creative hangout

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.3/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Pllek in Noord , 8.3 out of 10 based on 3 ratings
Share this article with your friends