Er is een frisse wind door het restaurant van de Bijenkorf in Amsterdam gewaaid, met The Kitchen tot gevolg: een nieuwe hippe lunchspot.

The Kitchen ziet er fantastisch uit. Strak en Modern. Met groene barmeubels, marmer, leer, grote tapijten, koperen afzuigkappen, en een mooie houten vloer. Hierdoor heeft het restaurant een warme, moderne en internationale uitstraling.

Je vindt hier nu een internationaal restaurant waar je gerechten vindt uit alle windstreken. Groente, fruit, vlees en vis worden zo mogelijk biologisch en duurzaam ingekocht. Alles draait om ‘create your own’: jij bepaalt, bij de diverse kookeilanden, hoe je bordje eruit ziet en hoe groot je trek is. Van salades tot broodjes, van tapas tot sushi en van gebak tot verse sappen en smoothies. Voor de warme trek hebben ze ook pizza, pasta, wokschotels of grillgerechten.  Ga voor een gerecht uit één van de verschillende werelden; van Aziatische wok, Amerikaanse grill, Italiaanse Pasta & Pizza’s, Japanse sushi of de gezonde salade bar en heerlijke broodjes. Heb je er echt zin in dan bestel je er gewoon lekker een cocktail of G&T bij!

De Kitchen is 7 dagen per week geopend van 10.00-21.00 uur.

Adres: Dam 1, Amsterdam
Buurt: Centrum
Website: De Bijenkorf

dbk-shop:/Statische content/filialenservices/horecafood/kitchen-780.jpg

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
New in De Bijenkorf - The Kitchen , 10.0 out of 10 based on 4 ratings
Share this article with your friends