Begin mei opende Brasserie Smaaqt aan de van der Pekstraat in Noord haar deuren. Noord is natuurlijk de plek voor de nieuw, trendy en industriele plekjes, vooral te vinden op de NDSM-werf. Maar ook de Pekstraat is een nieuwe zaak rijker.

Smaaqt kookt met eerlijke, regionale producten

Smaaqt is een leuke toevoeging in Noord en vooral voor de van der Pekstraat! Je kunt hier zes dagen in de week terecht voor koffie, lunch en diner. In de zomer is dit ook een heerlijke plek, gezien ze een mooie, beschutte binnentuin hebben.
Bij SMAAQT koken ze uitsluitend met eerlijke producten uit de regio. Op de menukaart staan geen hele spannende gerechtjes, maar wat je in een brasserie verwacht; warme broodjes en open sandwiches, soepen, en maaltijdsalades maar ook de SMAAQT Hamburger, dry- aged met Taleggio kaas, bacon en gebakken ui. Ook aan de borrelhap hebben ze gedacht in de vorm van bijv. een heerlijk kaasplateau met kletsenbrood. De menukaart wordt de komende tijd nog uitgebreid; wie weet dus ook nog wel wat spannender. Maar voor een eerlijke en lekkere hap kun je hier uitstekend terecht.

Adres: Van der Pekstraat 79, Amsterdam
Buurt: Amsterdam Noord
Website: Smaaqt

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.3/10 (4 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
New in town: SmaaQt Amsterdam Noord, 9.3 out of 10 based on 4 ratings
Share this article with your friends