Pop up Restaurant Instock op het Westergasterrein zette vorig jaar aanpak van voedselverspilling op de kaart. Nu gaat ze deze aanpak voortzetten in de nieuwe permanente locatie aan de Czaar Peterstraat in Oost.

Koken met producten die normaal het bord niet halen

14 juni gingen de deuren open en sindsdien kan iedereen terecht in het nieuwe pand ,om te genieten van gerechten gemaakt van producten, die het anders niet tot in de keuken hadden gered.

De chefs koken met producten die normaal gesproken het bord niet halen, maar kwalitatief nog uitstekend benut kunnen worden. Elke dag is het een verrassing wat ‘de oogst van de dag’ is. Zij staan voor goede en inventieve gerechten. We benutten onze producten optimaal en we houden van een open discussie.

Ook voor het interieur is er gebruik gemaakt van duurzame materialen. Dubbel gebakken tegeltjes, eiken houten vloeren en LED verlichting, dit met de zichtbare voorraadkast en de terugkerende Instockkleur groen, maken het restaurant tot een sfeervol en gaaf geheel.

Met het café- restaurant, de toko en de foodtruck willen zij een bijdrage leveren . “opdat ze zoveel mogelijk van ons eten genieten en zo min mogelijk verspillen”. Bijdragen aan deze missie? Ga dan snel een hapje eten bij Instock.

Restaurant Instock is zondag t/m woensdag van 9.00 tot 23.00 en donderdag t/m zaterdag van 9.00 tot 24.00 geopend.

Adres: Czaar Peterstraat 21, Amsterdam
Buurt: Amsterdam oost
Website: Restaurant Instock

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share this article with your friends