Half oktober zal het succesvolle horecatrio achter o.a. Maxwell, Kuijper, Waterkant, Eddy Spaghetti, Bar Bukowski en de Biertuin…., samen met de eigenaar van Lux & Weber, ‘Bar Basquiat’ openen aan de Javastraat in Amsterdam Oost. Met al deze succesvolle horecakennis is dit veelbelovend en kan dit eigenlijk niet anders dan een succes gaan worden.

Basquiat staat voor…….

De naam Bar Basquiat komt van icoon Basquiat. Hij was een levensgenieter en kunstenaar en verdiende de kost met het verkopen van zijn kunstwerken op straat in SOHO NYC. Tot Andy Warhol één van zijn doeken kocht en hem tot zijn protegé bombardeerde. Het interieur van deze nieuwe zaak is geïnspireerd op de prachtige kleurrijke kunstwerken van Basquiat.

Ze zullen elke dag geopend zijn vanaf 08:00 voor een goed ontbijt en kop koffie. Verder kun je hier lekker lunchen, met goede broodjes en salades en einde van de dag heerlijk gaan borrelen met te gekke cocktails. Ze zullen geen diner gaan serveren, maar je kunt hier wel terecht voor wat lekkere barsnacks. De muziek zal worden verzorgd door de mannen van Lux & Weber, dus ook dat zit goed.

Hou ons in de gaten om op de hoogte te blijven.

Adres: Javastraat 88-90, Amsterdam
Buurt: Amsterdam Oost
Opening: half oktober
Website: Bar Basquiat

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Opening Soon: Bar Basquiat in Amsterdam Oost, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Share this article with your friends