Er is weer een enorm gave pop-up cocktailbar geopend in Amsterdam: La Maison by Rémy Cointreau! In deze prachtige, arty bar drink je spannende cocktails, omringt door kunst, en worden hapjes op sterrenniveau geserveerd. Geloof ons: hier wil je naartoe!

Pop-up cocktailbar Amsterdam: ‘La Maison by Rémy Cointreau’

In het centrum van Amsterdam is de bovenste verdieping van Fosbury & Sons omgetoverd tot een bijzondere cocktailbar waarin je steeds nieuwe ontdekkingen doet. Je komt per kamer namelijk in een totaal andere sfeer terecht. Van een luxueuze cocktailbar, naar een warme huiskamer, tot een romantisch hoekje voor twee. En dat is slechts een tipje van de sluier! Dit Alice in Wonderland gevoel maakt de avond direct al bijzonder. Daarnaast heeft kunstenaar Pablo Lücker speciaal voor deze pop-up cocktailglazen van Heinen Delfts Blauw-keramiek ontworpen, en vind je zijn kunst overal terug in de bar.

Spannende cocktails en signature bites op sterrenniveau

Naast de spannende cocktails – wij waren bijvoorbeeld enorm fan van de Islay’s Desire, met daarin The Botanist Gin, gebrande rozemarijn en grapefruitsap – staan er ook fantastische hapjes op de kaart. Chef Niven Kunz van Michelin Green Star-restaurant Triptyque heeft speciaal voor ‘La Maison by Rémy Cointreau’ signature bar bites ontwikkeld. En die passen perfect bij de drankjes die geserveerd worden. Een oester met yellow tail en radijs bijvoorbeeld, of een prachtig bordje met Noordzee krab, kastanje en gele biet.

Mixology workshop of bijzondere thema avond

En ben je op zoek naar een écht bijzondere avond, dan kun je bijvoorbeeld een Mixology workshop volgen, of bezoek één van de thema avonden, met DJ’s en gastbartenders van de high-end bars Door 74 en The Tailor:

  • 10 & 11 november: Cointreau nights! Een elegente aftrap waarbij zelfs Alfred Cointreau aanwezig is.
  • 12 & 19 november: The Botanist thema-avond, die het botanische erfgoed van het Isle of Islay in de schijnwerpers zet.
  • 14, 17 & 18 november: Rémy Martin neemt de pop-up over, en zorgt voor een eersteklas cognacervaring in combinatie met muziek uit de jaren 20 & 70

Tot en met 19 november te bezoeken

Tot en met 19 november is deze exclusieve pop-up bar open, dus zorg dat je het niet mist! Tickets voor de pop-up kosten € 20,-, je krijgt dan toegang tot alle kamers én een cocktail, tickets voor de verschillende workshops kosten € 39,-. Plaatsen zijn beperkt, dus zorg dat je zeker een plek reserveert!

Pop-up cocktailbar ‘La Maison by Rémy Cointreau’
Fosbury & Sons – 3e verdieping – Prinsengracht 769, Amsterdam Centrum

P.S. Volg je ons al op Instagram?

Dat zouden we superleuk vinden! Je bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwe ontdekkingen en leuke winacties. Je vindt ons hier!

Bekijk ook onze andere artikelen op Culi Amsterdam!

Lunch Amsterdam – Dinner Amsterdam – Borrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants Amsterdam – Beste Restaurants Amsterdam – Restaurants Amsterdam Centrum – Restaurants Amsterdam Jordaan – Restaurants Amsterdam Noord – Restaurants Amsterdam Oost – Restaurants Amsterdam de Pijp – Restaurants Amsterdam Zuid – Restaurants Amsterdam West

Lees hier onze leukste specials:

Bib Gourmand restaurants in AmsterdamRestaurants met een Michelinster in AmsterdamLeukste kookboeken – Beste restaurants met terras aan het waterLekkerste take-away Sushi – Beste Chinese restaurants – Beste Mexicaanse restaurants – Leukste online kookworkshops – Beste Brunch – Beste restaurants met Nederlandse keuken – Leukste Spaanse restaurants – Beste Indiase restaurants – Onze favoriete Hotel-restaurants – Beste restaurants met keuken uit het Midden-Oosten – Beste Indonesische restaurants – Leukste shared-dining restaurants – Beste plekken voor high-tea – Beste Franse restaurants – Beste Thaise restaurants – Beste plekken voor oesters en bubbels – Beste wijnbars – Beste visrestaurants – Beste Zuid-Amerikaanse restaurants – Meest romantische restaurants – Beste vegetarische restaurants – Lekkerste Italiaanse restaurants – Beste restaurants met open haard – Beste poké bowls – Leukste borrelplekken – Beste burgers – Beste breakfast bowls – Beste dim sum – Beste Bao Buns

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share this article with your friends