Super Lyan is een heerlijke cocktailbar gelegen in het hartje van Amsterdam. Wat de cocktails hier zo speciaal maakt, is dat elk drankje zijn eigen verhaal heeft. De drankjes zijn gebaseerd op bijzondere gebeurtenissen of typisch Nederlands eten en drinken. Hou je niet zo van cocktails? Je vind bij Super Lyan ook lokale bieren en wijnen.

Cocktails geïnspireerd op Nederland

Bij Super Lyan laten ze zich inspireren door de seizoenen en de gezelligheid die daarbij hoort. Neem bijvoorbeeld de St. Maarten’s Cosmo: een mix van zoet en zuur met een vleugje speculaas, geïnspireerd op het Sint-Maartenfeest. Ontdek de Billy Bock, een drankje met bock bier en rode bessen dat je het gevoel geeft alsof je in een authentiek bruin café zit. Vind je het zelf lastig om een cocktail te kiezen? De medewerkers van Super Lyan kunnen je goed adviseren. Als je je zorgen maakt over een lege maag kun je genieten van verschillende borrel bites zoals stroopwafel donuts, jackfruit croquettes of een pizza roll.

Super Lyan

Super Lyan is dé hotspot voor een cocktail na het werk, een romantische date night of om iets te vieren met vrienden. Wij zijn fan en komen hier zeker nog eens terug! Super Lyan is geopend op woensdag t/m zondag van 17:00u tot 01:00u.

Super Lyan
Nieuwezijds Voorburgwal 3, Amsterdam Centrum

P.S. Volg je ons al op Instagram en TikTok?

Dat zouden we superleuk vinden! Je bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwe ontdekkingen en leuke winacties. Je vindt ons hier op Instagram en TikTok!

Bekijk ook onze andere artikelen op Culi Amsterdam!

Lunch Amsterdam – Dinner Amsterdam – Borrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants Amsterdam – Beste Restaurants Amsterdam – Restaurants Amsterdam Centrum – Restaurants Amsterdam Jordaan – Restaurants Amsterdam Noord – Restaurants Amsterdam Oost – Restaurants Amsterdam de Pijp – Restaurants Amsterdam Zuid – Restaurants Amsterdam West

Lees hier onze leukste specials:

Bib Gourmand restaurants in Amsterdam – Restaurants met een Michelinster in Amsterdam – Leukste kookboeken – Beste restaurants met terras aan het water – Lekkerste take-away Sushi – Beste Chinese restaurants – Beste Mexicaanse restaurants – Leukste online kookworkshops – Beste Brunch – Beste restaurants met Nederlandse keuken – Leukste Spaanse restaurants – Beste Indiase restaurants – Onze favoriete Hotel-restaurants – Beste restaurants met keuken uit het Midden-Oosten – Beste Indonesische restaurants – Leukste shared-dining restaurants – Beste plekken voor high-tea – Beste Franse restaurants – Beste Thaise restaurants – Beste plekken voor oesters en bubbels – Beste wijnbars – Beste visrestaurants – Beste Zuid-Amerikaanse restaurants – Meest romantische restaurants – Beste vegetarische restaurants – Lekkerste Italiaanse restaurants – Beste restaurants met open haard – Beste poké bowls – Leukste borrelplekken – Beste burgers – Beste breakfast bowls – Beste dim sum – Beste Bao Buns

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share this article with your friends