JönsJacob is een High Protein Balance Snack. Dat wil zeggen dat in ieder product meer dan 20% van de energie uit eiwitten komt en dat het product weinig koolhydraten bevat. Kortom minder honger, meer energie, minder calorieën.

Een verantwoord tussendoortje voor een gezond gewicht. Eiwit diëten zijn erg populair. JönsJacob Balans Snacks passen in elk (eiwit)dieet. Een verantwoord tussendoortje voor de zoete of hartige trek voor iedereen die wilt afvallen of op gewicht wilt blijven. Het assortiment is uitgebreid. Een smoothie, shake, wafel, chips of koekje… alle snacks van JönsJacob zijn voedzaam, koolhydraat -en vetarm, energieverhogend, hongerstillend en wat we allemaal willen…ze bevatten weinig calorieën.

Wij hebben een aantal van deze snacks getest waaronder de chips, chocolade ballen en zippers.
De chips is er in de smaak Chicken Roast, een verantwoorde luchtige chips met minder dan 1% vet. Rijk aan vezels, voedzaam en krokant. Een uitkomst voor de hartige trek. In de doos zitten 2 zakjes van 30 gram, welke per zakje 15 gram aan eiwitten bevat.

De chocolade ballen zijn gemaakt van eiwitrijke sojaballetjes met chocoladesmaak, welke  je dus kunt snoepen zonder een schuldgevoel te krijgen. Een bron van calcium én dus ook geschikt voor vegetariërs. In de doos zitten 5 zakjes van 35 gram, welke per zakje 15 gram aan eiwitten bevat. Ik ben geen enorme zoetekauw, maar dit zakje ging snel leeg omdat het niet te zoet is.

En als laatste de zippers, welke ze in de smaken BBQ en romige Cheddar hebben. De zippers zijn krokant en verrassend van smaak. Een uitkomst voor de hartige trek. De zippers zijn mijn favoriet, vooral de BBQ smaak! In de doos zitten 4 zakjes van 30 gram, welke per zakje ook 15 gram aan eiwitten bevat.

Ik ben positief verrast door deze snacks en ga ze zeker vaker kopen. Het is makkelijk om mee te nemen en stilt echt de lekkere trek. Het zou wel makkelijker zijn als ze ook bij de wat gewonere winkels te verkrijgen zijn, want bestellen blijft toch een drempel.

Test nu ook de JönsJacob snacks en ontvang 10% korting op je bestelling.
Zet je naam in de comment op facebook, wanneer je interesse hebt in de 10% korting op je bestelling van JönsJacob producten. Je ontvangt dan jouw unieke kortingscode.

Website: Jöns Jacob
Prijscategorie: Doosje zippers met 4 zakjes € 9,99 , Chips met 2 zakjes € 2,79 en chocolade balletjes met 5 zakjes € 12,49

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Tested by Culi Amsterdam JönsJacob Snacks, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
Share this article with your friends