The Genius, gevestigd aan de Kinkerstraat, brengt de beroemde worstenbroodjes van Houben uit Brabant naar Amsterdam. Eigenaar Marcel, afkomstig uit Tilburg, heeft zijn Brabantse roots dit jaar ingeruild voor Amsterdam en trakteert je hier op de lekkerste worstenbroodjes.

Worstenbroodjes uit Brabant

The Genius wordt gerund door de Tilburgse Marcel. Hij heeft een passie voor horeca en deze droom is uitgekomen toen hij dit jaar naar Amsterdam verhuisde. Ondanks deze nieuwe omgeving boven de rivieren, omarmt hij zijn Brabantse roots door worstenbroodjes aan te bieden bij The Genius. Sinds de officiële opening dit najaar komen geregeld Brabanders én niet-Brabanders hier langs om te genieten van verschillende worstenbroodjes.

Pimp je worstenbrood

Wat de worstenbroodjes bij The Genius extra speciaal maakt? In de winkel kunnen verschillende toppings worden toegevoegd op het worstenbroodje. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een ‘triple truffle’, een worstenbrood met truffel, parmezaanse kaas, truffelmayonaise, truffelchips en rucola. Of kies ‘The Genius’ een broodje met peulvruchtengehakt, vegan rendang en rode chilipeper. Als je geen keuze weet te maken kan Marcel je vriendelijk adviseren over de verschillende opties en smaken.

Thuis genieten van Brabantse lekkernij

De worstenbroodjes zijn ook verkrijgbaar om thuis op te warmen, perfect om je (Brabantse) vrienden of familie te verrassen met deze lekkernij. Met slechts 6-8 minuten in de oven op 180 graden, breng je die Brabantse smaken naar huis!

Een bezoek aan The Genius staat gelijk aan gezelligheid. Vooral in het weekend kan het er druk zijn met mensen die in- en uitlopen voor een heerlijke snack of om ter plekke te genieten van koffie met een (gepimpt) worstenbroodje.  

The Genius
Kinkerstraat 30, Amsterdam West

P.S. Volg je ons al op Instagram en TikTok?

Dat zouden we superleuk vinden! Je bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwe ontdekkingen en leuke winacties. Je vindt ons hier op Instagram en TikTok!

Bekijk ook onze andere artikelen op Culi Amsterdam!

Lunch Amsterdam – Dinner Amsterdam – Borrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants Amsterdam – Beste Restaurants Amsterdam – Restaurants Amsterdam Centrum – Restaurants Amsterdam Jordaan – Restaurants Amsterdam Noord – Restaurants Amsterdam Oost – Restaurants Amsterdam de Pijp – Restaurants Amsterdam Zuid – Restaurants Amsterdam West

Lees hier onze leukste specials:

Bib Gourmand restaurants in Amsterdam – Restaurants met een Michelinster in Amsterdam – Leukste kookboeken – Beste restaurants met terras aan het water – Lekkerste take-away Sushi – Beste Chinese restaurants – Beste Mexicaanse restaurants – Leukste online kookworkshops – Beste Brunch – Beste restaurants met Nederlandse keuken – Leukste Spaanse restaurants – Beste Indiase restaurants – Onze favoriete Hotel-restaurants – Beste restaurants met keuken uit het Midden-Oosten – Beste Indonesische restaurants – Leukste shared-dining restaurants – Beste plekken voor high-tea – Beste Franse restaurants – Beste Thaise restaurants – Beste plekken voor oesters en bubbels – Beste wijnbars – Beste visrestaurants – Beste Zuid-Amerikaanse restaurants – Meest romantische restaurants – Beste vegetarische restaurants – Lekkerste Italiaanse restaurants – Beste restaurants met open haard – Beste poké bowls – Leukste borrelplekken – Beste burgers – Beste breakfast bowls – Beste dim sum – Beste Bao Buns

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
The Genius brengt Brabantse worstenbroodjes naar de Kinkerstraat, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Share this article with your friends