Op zoek naar een verrassingsuitje in Amsterdam? Geef de regie uit handen en boek een uitje via TOUDOU! Deze vrolijke organisatie regelt leuke uitjes voor jou en je vrienden, familie of date. Geen organisatie stress, en vaak een activiteit waar je zelf nog niet eerder aan had gedacht. Wij probeerden TOUDOU uit, en hadden een enorm leuke avond!

Verrassingsuitje van TOUDOU in Amsterdam

TOUDOU organiseert dus verrassinguitjes in Amsterdam. En dat is fijn! Want wij kunnen wel wat inspiratie voor leuke date nights gebruiken. En hoe fijn is het om het uitje met je vriendengroep of collega’s uit handen te geven, en zelf daardoor bijna geen tijd aan de organisatie te hoeven besteden? Het plannen van een uitje is daarnaast echt zo gepiept, en de uitjes zijn helemaal niet duurt. Je kunt bij wijze van spreken dus iedere week met je lover of beste vriend op verrassingsdate!

TOUDOU verrassingsuitje Amsterdam Be Boulder boulderen
TOUDOU verrassingsuitje in Amsterdam – Boulderen bij Be Boulder

Bourgondische date night of juist avontuurlijk verrassingsuitje in Amsterdam?

Klinkt leuk toch? Wij namen de proef op de som! Op de website van TOUTOU kies je het bedrag dat je wilt uitgeven: je hebt al een uitje vanaf 16 euro per persoon, maar je kunt het zo gek maken als je wilt, want er zijn zelfs uitjes voor 100 euro per persoon. Een goede prijs dus, en TOUDOU geeft je de garantie dat je nooit meer betaalt dan wanneer je de activiteit zelf zou regelen. Fijn! Daarna vul je een vragenlijst in: hierin vul je praktische dingen in zoals de datum, gewenste begintijd en de duur van de date. Je kiest hier ook of je erbij wilt eten: dat zit gewoon in het budget dat je daarvoor al gekozen hebt, er komen dus geen extra kosten bij! Ook kies je een thema. Wil je een lekkere bourgondische date? Juist op zoek naar een leerzame avond? Of is een avontuurlijk uitje iets voor jullie? Met maar liefst 12 verschillende thema’s zit er zeker iets bij wat bij jullie past! Afhankelijk van je thema volgen er nog een aantal vervolgvragen. En door die vervolgvragen werden wij al enorm benieuwd wat de verrassing uiteindelijk zou worden! Wij spelen deze keer op safe en kiezen voor een sportieve activiteit. Ook als je een werkgerelateerd uitje gaat plannen kun je bij TOUDOU terecht: in dat geval ontzorgen ze je volledig, en alleen de organisator weet van te voren wat de activiteit gaat worden.

De voorpret is begonnen: wat zouden we gaan doen?

We krijgen een mail van TOUDOU op welke locatie we moeten verzamelen, hoe laat en wat we mee moeten nemen. Spannend! We speculeren volop over wat we zouden kunnen gaan doen: we hebben hierdoor zoveel meer voorpret dan wanneer we zelf wat hadden bedacht! Wanneer we op de afgesproken plek staan, krijgen we een nieuwe mail, waarin staat wat we gaan doen en waar we naartoe moeten: we gaan boulderen bij Be Boulder! Heel leuk: we hebben allebei al een keertje eerder geboulderd maar dat was al zo lang geleden dat we dit nooit zelf hadden bedacht.

Boulderen bij Be Boulder: gave urban jungle

We worden bij Be Boulder hartelijk ontvangen, krijgen uitleg over de verschillende routes en klimmuren, en krijgen klimschoenen en een zakje magnesium. En dan kan het beginnen! Ook voor ons newbies zijn de eenvoudige routes best goed te doen, wat het meteen echt een leuke activiteit maakt. In de zomer worden er iedere dag wel routes aangepast, waardoor je iedere keer als je er bent weer voor nieuwe uitdagingen komt te staan. En er is enorm veel variatie bij Be Boulder, niet door de verschillende klimroutes, maar ook omdat je er bijvoorbeeld ook slacklines en trampolines hebt. De hal is ontworpen door de Oostenrijkse architecten van Art Rock en deze urban jungle ziet er supercool uit, echt een soort grote-mensen-speeltuin. Wij gaan hier zeker nog een keer terug!

TOUDOU verrassingsuitje Amsterdam Be Boulder boulderen hamburger
TOUDOU verrassingsuitje in Amsterdam – hele lekkere hamburger bij Be Boulder

De beste hamburger in tijden

Wij hebben voor een activiteit met eten gekozen en dat komt goed uit: Be Boulder heeft namelijk een professionele keuken én kok in huis, en zowel binnen als buiten een fijne plek om nog even wat te eten en drinken. En echt: hun hamburger is de lekkerste die we in tijden op hebben! Ook de daghap van kip saté met zoete aardappelfrietjes is heerlijk. Ook staan er voldoende vega en vegan opties op de kaart, zoals een jackfruit burger. We drinken er een speciaalbiertje bij, want die hadden we wel verdiend na onze intensieve klimsessie. Echt een leuke avond!

Wij vonden ons verrassingsuitje met TOUDOU Amsterdam echt enorm geslaagd, en hebben nu al zin om een uitje in één van de andere thema’s te gaan plannen! Zeker een aanrader dus!

TOUDOU Amsterdam

P.S. Volg je ons al op Instagram?

Dat zouden we superleuk vinden! Je bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwe ontdekkingen en leuke winacties. Je vindt ons hier!

Bekijk ook onze andere artikelen op Culi Amsterdam!

Lunch Amsterdam – Dinner Amsterdam – Borrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants Amsterdam – Beste Restaurants Amsterdam – Restaurants Amsterdam Centrum – Restaurants Amsterdam Jordaan – Restaurants Amsterdam Noord – Restaurants Amsterdam Oost – Restaurants Amsterdam de Pijp – Restaurants Amsterdam Zuid – Restaurants Amsterdam West

Lees hier onze leukste specials:

Bib Gourmand restaurants in AmsterdamRestaurants met een Michelinster in AmsterdamLeukste kookboeken – Beste restaurants met terras aan het waterLekkerste take-away Sushi – Beste Chinese restaurants – Beste Mexicaanse restaurants – Leukste online kookworkshops – Beste Brunch – Beste restaurants met Nederlandse keuken – Leukste Spaanse restaurants – Beste Indiase restaurants – Onze favoriete Hotel-restaurants – Beste restaurants met keuken uit het Midden-Oosten – Beste Indonesische restaurants – Leukste shared-dining restaurants – Beste plekken voor high-tea – Beste Franse restaurants – Beste Thaise restaurants – Beste plekken voor oesters en bubbels – Beste wijnbars – Beste visrestaurants – Beste Zuid-Amerikaanse restaurants – Meest romantische restaurants – Beste vegetarische restaurants – Lekkerste Italiaanse restaurants – Beste restaurants met open haard – Beste poké bowls – Leukste borrelplekken – Beste burgers – Beste breakfast bowls – Beste dim sum – Beste Bao Buns

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share this article with your friends