Op 3-4-5 en 10-11-12 juni 2022 is het tijd voor één van de leukste festivals van Amsterdam, namelijk het Bacchus Wijnfestival! Je kunt hier genieten van de lekkerste wijnen en heerlijke gerechten, en dat allemaal op een prachtige locatie, namelijk midden in het Amsterdamse Bos. En extra leuk: je kunt via Culi Amsterdam 2 kaartjes winnen voor een dag naar keuze! En dan krijg je daar ook nog eens een fles wijn bij. Lees hieronder hoe je kans maakt!

Bacchus Wijnfestival – Amsterdam

Bacchus Wijnfestival in het Amsterdamse Bos

Wij zijn superblij dat er deze zomer weer zoveel leuks wordt georganiseerd. En zo denken de organisatoren van Bacchus er ook over: na 2 jaar staan zij weer te trappelen om er een groot feest van te maken! Ze pakken daarom flink uit: maar liefst 2 weekenden lang is het Amsterdamse Bos dé plek om de lekkerste wijnen te proeven. Je vindt er namelijk meer dan 300 verschillende wijnen uit alle windstreken, vanaf 3,75 euro per glas. Ook worden er proeverijen georganiseerd, en is er allerlei lekkers te eten!

Winnen: 2 kaartjes voor het Bacchus Wijnfestival in Amsterdam én een fles wijn!

Heb je ook een beetje dorst gekregen? We mogen 2 kaartjes weggeven voor het Bacchus Wijnfestival, voor een dag naar keuze! Naast toegang tot het festival krijg je ook nog eens een lekkere fles wijn.

Hoe kun je winnen?

  • Volg Culi Amsterdam en Bacchus Wijnfestival, liefst op Facebook én Instagram.
  • Laat in de comments onder het Facebook- of Instagram bericht even weten dat je meedoet met de winactie.
  • Wil je extra kans maken? Deel dit bericht dan op je eigen tijdlijn op Facebook, of in je stories op Instagram!
  • Deze winactie loopt tot donderdag 2 juni om 20.00 uur, daarna maken we van alle Facebook en Instagram deelnemers 1 lucky winner bekend, die 2 kaartjes wint.

We vinden het superleuk als je meedoet. Succes!

Bacchus Wijnfestival

P.S. Volg je ons al op Instagram?

Dat zouden we superleuk vinden! Je bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwe ontdekkingen en leuke winacties. Je vindt ons hier!

Bekijk ook onze andere artikelen op Culi Amsterdam!

Lunch Amsterdam – Dinner Amsterdam – Borrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants Amsterdam – Beste Restaurants Amsterdam – Restaurants Amsterdam Centrum – Restaurants Amsterdam Jordaan – Restaurants Amsterdam Noord – Restaurants Amsterdam Oost – Restaurants Amsterdam de Pijp – Restaurants Amsterdam Zuid – Restaurants Amsterdam West

Lees hier onze leukste specials:

Bib Gourmand restaurants in AmsterdamRestaurants met een Michelinster in AmsterdamLeukste kookboeken – Lekkerste take-away Sushi – Beste Chinese restaurants – Beste Mexicaanse restaurants – Leukste online kookworkshops – Beste Brunch – Beste restaurants met Nederlandse keuken – Leukste Spaanse restaurants – Beste Indiase restaurants – Onze favoriete Hotel-restaurants – Beste restaurants met keuken uit het Midden-Oosten – Beste Indonesische restaurants – Leukste shared-dining restaurants – Beste plekken voor high-tea – Beste Franse restaurants – Beste Thaise restaurants – Beste plekken voor oesters en bubbels – Beste wijnbars – Beste visrestaurants – Beste Zuid-Amerikaanse restaurants – Meest romantische restaurants – Beste vegetarische restaurants – Lekkerste Italiaanse restaurants – Beste restaurants met open haard – Beste poké bowls – Leukste borrelplekken – Beste burgers – Beste breakfast bowls – Beste dim sum – Beste Bao Buns

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share this article with your friends