Met Cook like a Chef kun je een sterrenmaaltijd bij jou thuis bestellen. En dat is heel fijn, want hoe cool is het om eens een avond écht wat bijzonders op tafel te zetten? Leg een mooi kleedje op tafel, steek je kaarsen aan en trek je chique kleren onder uit de kast: je mag jezelf soms echt een keer verwennen met zo’n bijzondere avond. Wij probeerden het 5-gangen menu van De Librije*** uit en wat een speciale avond hebben we gehad.

Cook like a chef sterrenmaaltijd thuis bestellen kaviaareitje
Cook like a chef – Sterrenmaaltijd bij jou thuis bestellen – Kaviaareitje

Cook like a chef – Sterrenmaaltijd bij jou thuis bestellen

Cook like a chef kun je door heel Nederland bestellen, en bezorgt ingrediënten voor échte sterrendiners. Samengesteld door chefs van onder ander De Librije***, Parkheuvel** of De Kromme Watergang**. Meerdere sterren inderdaad, wij waren ook onder de indruk! Maar geloof ons: alles is al zo goed voorbereid, dat zelfs met minimale kookervaring je hier een heerlijk diner mee op tafel zet. Wij mochten het 5-gangen diner van De Librije*** uitproberen. En dit was zo’n bijzondere avond!

Cook like a chef – Sterrenmaaltijd van De Librije*** bij jou thuis bestellen – Kaviaareitje

We starten met het beroemde kaviaareitje. Een spectaculair gerecht door de echte eierschaal die goudgeverfd is! Deze vullen we met laagjes aardappelsalade, bieslook, knapperige aardappeltjes en gerookte ei crème. Dit werken we af met een fijne ruime hoeveelheid kaviaar. Als je dit allemaal bij elkaar proeft, heb je direct zoveel verschillende texturen, terwijl de smaken juist heel goed samengaan. En dat in combinatie met de zilte kaviaar maakt het direct een heel bijzonder eerste gerecht!

Cook like a chef sterrenmaaltijd thuis bestellen avocado
Cook like a chef – Sterrenmaaltijd bij jou thuis bestellen – Avocado

Cook like a chef – Sterrenmaaltijd van De Librije*** bij jou thuis bestellen – Avocado met mais en vadouvan

De gebakken avocado met mais en vadouvan is ons tweede gerecht. Hierdoor bakken we de avocado helften kort aan beide kanten: we hadden niet gedacht dat dit direct zo veel meer smaak geeft! Met de verschillende ingrediënten zoals gegrilde mais, zoetzure chili, sesam chips en vadouvan crème maken we van dit gerecht echt een kunstwerkje. En ook hier maken de knapperige chips, romige avocado en crèmes en knapperige mais dat iedere hap weer verrassend is. Eén van de meest bijzondere gerechten die we in lange tijd op hebben!

Cook like a chef sterrenmaaltijd thuis bestellen Snoekbaars
Cook like a chef – Sterrenmaaltijd bij jou thuis bestellen – Snoekbaars

Cook like a chef – Sterrenmaaltijd van De Librije*** bij jou thuis bestellen – Snoekbaars met appelstroop en riesling

Het volgende gerecht vraagt iets meer voorbereiding. We bakken de snoekbaars op de huid en zetten hem daarna kort in de oven. Ondertussen bakken we de aardappelblokjes en spekjes knapperig, en verwarmen we de rieslingsaus. Wanneer we dit op ons bord hebben gelegd, samen met de knapperige aardappelkrokantjes, ingelegde bleekselderij en afgemaakt hebben met bieslook olie, ligt er echt een plaatje op ons bord. Een fijn winters gerechtje door de aardappels en spekjes, en de snoekbaars smelt echt in onze mond. Heerlijk!

Cook like a chef sterrenmaaltijd thuis bestellen Eend
Cook like a chef – Sterrenmaaltijd bij jou thuis bestellen – Eend

Cook like a chef – Sterrenmaaltijd van De Librije*** bij jou thuis bestellen – Eend met zuurkool en truffeljus

De eend die we als hoofdgerecht eten is opnieuw een favoriet. De eend heeft al wat uurtjes gegaard, en warmen we nog even op in de oven. Eenmaal op ons bord valt hij heerlijk uit elkaar wanneer we hem opeten, enorm lekker! Vooral in combinatie met de zuurkool, de truffeljus en de knapperige aardpeer chips. Ook dit is een heerlijk winters gerecht wat ons lekker warm maakt van binnen!

Cook like a chef – Sterrenmaaltijd van De Librije*** bij jou thuis bestellen – Hunnebedden dessert

Kun je gerechten van sterrenchefs met een dinnerbox écht thuis zo lekker maken als ze dat zelf kunnen? Jazeker! Wij probeerden Cook like a Chef uit, met een 5-gangen menu van De Librije***. En dat was heel erg lekker!
Cook like a chef – Sterrenmaaltijd bij jou thuis bestellen -Hunnebedden

En de absolute topper van dit menu? Dat is wat ons betreft het dessert! We construeren hunnebedden van de ‘stenen’ die we gekregen hebben. Deze zijn gemaakt van luchtig, romig ijs in verschillende smaken. Dit serveren we met hangop, bramen en een fijne crumble. Doordat het ijs zo luchtig is, is dit dessert zo bijzonder! Dit kun je thuis echt niet vanaf scratch zelf maken. Een speciale afsluiting van een heel speciaal diner. Wij dronken hier overigens een heerlijke fles witte en een fles rode wijn bij, speciaal uitgezocht bij deze gerechten. Wil je er écht een speciale avond van maken, ga dan zeker voor de wijn-paring!

We hebben enorm genoten: zo’n bijzondere gerechtjes eet je niet vaak in je eigen huiskamer. Heb je wat te vieren, of wil je zomaar een écht bijzondere avond organiseren, bestel dan zeker een menu bij Cook like a chef. Geniet ervan!

Cook like a Chef – bezorgt door heel Nederland!

P.S. Zoek je nog meer afhaal- en bezorginspiratie? Lees dan ook onze artikelen over fijne restaurants om af te halen in heel Amsterdam en in Amsterdam Oost, en de artikelen die we recent schreven over afhalen bij:

Of lees onze andere artikelen voor nog meer lekkers!

Lunch Amsterdam Dinner AmsterdamBorrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants AmsterdamBeste Restaurants AmsterdamRestaurants Amsterdam CentrumRestaurants Amsterdam JordaanRestaurants Amsterdam NoordRestaurants Amsterdam OostRestaurants Amsterdam de PijpRestaurants Amsterdam ZuidRestaurants Amsterdam WestRestaurants Amsterdam 9 straatjes

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

The White Room Krasnapolsky Amsterdam – Restaurant Moon AmsterdamHuis van Lopez AmsterdamThe Seafood Market Amsterdamlife of pie amsterdamPikoteo Koevoet AmsterdamBurgerlijk Amsterdam Pesca AmsterdamThe Pool AmsterdamVondelpark 3Choux Amsterdam – Snckbr Amsterdamde Italiaan Amsterdam – Mook PancakesBreda Amsterdambuffet van odetteBrut de Mervan t SpitG’s Amsterdam – viscafe de gouden hoek – yoepz amsterdam – Pluk AmsterdamLouie Louie AmsterdamHangar AmsterdamMeneer de wit heeft hongerIENS AmsterdamTripadvisor Amsterdam

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Cook like a Chef – Een sterrenmaaltijd bij jou thuis bestellen!, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
Share this article with your friends