Word jij ook zo blij van kreeft? Binnenkort is het Lobster Fest bij Restaurant Floor17 te vinden in het Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark. Dat betekent kreeft voor lunch, diner en take-away! Op hun rooftop kun je terecht voor kreeft van de Green Egg BBQ of ga, net als wij, all-in voor het 7-gangen lobster menu met (optioneel) wine & cocktail pairing.

In de open keuken bereidt Executive Chef Michiel van der Kroon met zijn team 7-gangen kreeft op elke verrukkelijke manier die je maar kunt bedenken – Lobster Fest bij Floor17

Lobster Fest bij Restaurant Floor17

Restaurant Floor17 staat bekend als de plek voor een ‘dinner with a view’. Iedere keer is het 360 graden uitzicht weer adembenemend en nu met het kreeftenfestijn nog meer reden om snel een tafel te reserveren. Wij mochten dit menu voorproeven!

Amuse van stroopwafel met rauwe kreeft en granny smith

Het menu start met een amuse van stroopwafel met rauwe kreeft en granny smith met een bijpassende cocktail met sauvignon blanc, vodka en appelsap. Dit zette meteen de toon voor de rest van de avond.

Vervolgens kregen we de kreeftensalade met gele watermeloen, soja en kreeftmayonaise. Een heerlijk, fris gerechtje waarvan je eigenlijk meer wil en waardoor je alweer uitkijkt naar de volgende gang. Een kreeftenbisque met een sesamsandwich samen met een bourbon, salie, abrikoos cocktail.

Kreeftsalade met gele watermeloenLobster Fest bij Floor17

We genieten nog even verder. De ravioli van kreeft met artisjok volgt. Een klein gerechtje vol van smaak, romig en tegelijkertijd fris door de artisjok. En dan krijgen we de kreeft thermidor van de green egg geserveerd, verrukkelijk!

BBQ Surf & Turf met kreeft en tomahawk steak

Het spektakel van de avond is de BBQ surf & turf kreeft met tomahawk steak. Dit wordt op een houten plank geserveerd en deel je met elkaar. Hier krijg je groene asperges en morilles bij.

We sluiten de avond af met een chocoladedessert met mango ijs en een espresso martini. Het Lobster Fest is een geweldige avond, fantastisch eten, goede beats op de achtergrond en een prachtig uitzicht over Amsterdam. Als vanouds!

3, 4 en 5 september Lobster Fest bij Floor17

Ons krijg je niet veel blijer na zo’n waanzinnig lobster night. Wil je dit nou ook? Save the date: voor 3, 4 en 5 september kun je een tafel reserveren voor lunch of diner of op het rooftop terrace. Mocht je die datum niet veel tijd hebben of voor het diner niet van huis weg kunnen, dan kun je ook in de Lobbyshop van het hotel de Sky High Experience Box halen met daarin een hele kreeft en champagne.

Kreeft thermidor – Lobster Fest bij Floor17

Psst.. Floor17 ken je natuurlijk ook van al die leuke events op hun rooftop, vanaf 1 november keert de curlingbaan weer terug! Meer lezen over Restaurant Floor17? Lees dan ook onze hotelspecial met daarin onze favoriete hotelrestaurants van Amsterdam, en onze eerdere review over eten bij Floor17.

Restaurant Floor17
Staalmeesterslaan 410
1057 PH Amsterdam
Located in: Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark
+31 (0) 20 207 0217
info@floor17.nl

Bekijk ook onze andere artikelen op Culi Amsterdam!

Lunch Amsterdam – Dinner Amsterdam – Borrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants Amsterdam – Beste Restaurants Amsterdam – Restaurants Amsterdam Centrum – Restaurants Amsterdam Jordaan – Restaurants Amsterdam Noord – Restaurants Amsterdam Oost – Restaurants Amsterdam de Pijp – Restaurants Amsterdam Zuid – Restaurants Amsterdam West

Lees hier onze leukste specials:

Bib Gourmand restaurants in AmsterdamRestaurants met een Michelinster in AmsterdamLeukste kookboeken – Lekkerste take-away Sushi – Beste Chinese restaurants – Beste Mexicaanse restaurants – Leukste online kookworkshops – Beste Brunch – Beste restaurants met Nederlandse keuken – Leukste Spaanse restaurants – Beste Indiase restaurants – Onze favoriete Hotel-restaurants – Beste restaurants met keuken uit het Midden-Oosten – Beste Indonesische restaurants – Leukste shared-dining restaurants – Beste plekken voor high-tea – Beste Franse restaurants – Beste Thaise restaurants – Beste plekken voor oesters en bubbels – Beste wijnbars – Beste visrestaurants – Beste Zuid-Amerikaanse restaurants – Meest romantische restaurants – Beste vegetarische restaurants – Lekkerste Italiaanse restaurants – Beste restaurants met open haard – Beste poké bowls – Leukste borrelplekken – Beste burgers – Beste breakfast bowls – Beste dim sum – Beste Bao Buns

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share this article with your friends