Japanse Noodle/Ramen café’s worden steeds populairder. Maar waar eet je de lekkerste Noodles/Ramen van Amsterdam. Wij zochten het voor je uit.

Centraal gelegen op de Wallen bij Ramen-YA hebben ze lekkere Ramen voor weinig geld. Vooral de Kimchi Ramen zijn lekker pittig van smaak met bosuitjes, een zachtgekookt eitje, nori, stukjes cha-sui,  sesamzaadjes en kimchi.

Erg gezellig is anders maar wanneer je puur voor het eten van Noodles gaat moet je op het Rokin bij Shanghai Noodle zijn. Onze favoriet is de Shanghai Lomein (€9,95), een flinke kom noedels met kip en verse groenten, met daarbij een kommetje bouillon dat je er overheen kunt gieten en een goede, hete saus.

Ook echt een aanrader is Fou Fow Ramen op de Elandsgracht in de Jordaan. We schreven er al eerder over, lees hier de review.

Voor de lekkerste Noodles in de Pijp ga je naar Eazie op de Ferdinant Bolstraat. Je kunt hier kiezen uit; noodles (ramen, eier, udon) met verschillende sausjes en veel verse groenten. Een aanrader is ‘de special’ kip teriyaki udon noodles, met wortel, minimais, paddestoelen, bamboescheuten, boontjes en taugé zeer goed gevuld.

De beste Noodles in Zuid vindt je zeker bij Hakata Senpachi, lees hier de review. Hakata Senpachi is echt een begrip in Zuid. Het zit er dan ook al meer dan 15 jaar.

Noodles voor onderweg haal je bij Oodlz op de Leidsestraat. Hier kies je vegetarische- of kippenbouillon en vervolgens vlees of vis, je favoriete verse groente en kruiden.

 

  

  
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.5/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Japanse Noodle/Ramen Special, 6.5 out of 10 based on 2 ratings
Share this article with your friends