Sinds eind vorig jaar zit er op de Ferdinand Bolstraat de eerste omeletterie van Nederland “Omelegg”. Bij Omelegg kun je al vanaf 7:00 aanschuiven voor een heerlijk ontbijt, brunch of lunch. Ze werken met heel veel verse producten en alles wordt dan ook vers in de open keuken bereid.

Het interieur doet erg boerderij/Oostenrijk/wintersport achtig aan. Met veel hout en een mooie open lange keuken. De kaart bestaat uit wel ruim 20 verschillende soorten omelet. De meest originele mogelijkheden zijn hier te verkrijgen. Ook kun je je eigen ei gerecht samen stellen, waaronder natuurlijk de omelet,maar ook roerei, gebakken ei of alleen maar eiwit zijn te verkrijgen met allerlei mogelijke extra ingrediënten. Naast al deze eiergerechten zijn er ook sandwiches, panini’s en salades te verkrijgen.

Ook voor catering kun je bij Omelegg terecht. Echter cateren zij uitsluitend broodjes, salades en verse sappen. Het cateren van omeletten is niet mogelijk, aangezien deze snel afkoelen en het ei door blijft garen en zij dan de perfecte Omelegg beleving niet kunnen garanderen.

Omelegg is zeven dagen in de week geopend.

 

Adres: Ferdinand Bolstraat 143, Amsterdam
Buurt: de Pijp
Website: Omelegg.com
Prijscategorie: Onder de €10 kun je hier heerlijk en voldaan ontbijten/brunchen/lunchen
Sfeer: Boerderij sfeer (weer eens wat anders)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Omelegg op de Ferdinand Bolstraat , 10.0 out of 10 based on 2 ratings
Share this article with your friends