De Grote Hamersma heeft een online wijncursus gelanceerd! Met deze cursus vergroot je je wijnkennis, én haal je meteen 9 mooie flessen wijn in huis. En je kunt deze curcus winnen! Lees onderaan in dit artikel hoe je kans maakt.

Winnen De Grote Hamersma online Wijncursus
Winnen: De Grote Hamersma online wijncursus

De Grote Hamersma

Als wijnliefhebber ken je De Grote Hamersma zeker. Op deze website worden de beste wijnen die er in Nederland te koop zijn geproefd, beoordeelt en beschreven door een team van experts. Aangestuurd door Harold Hamersma, die je ook kunt kennen van de columns Meneer en Mevrouw Hamersma die hij met zijn vrouw schrijft in het Parool en het AD. De wijnen op deze website zijn geselecteerd uit de meer dan 8000 wijnen die jaarlijks worden ingezonden door wijnspeciaalzaken, slijterijketens en supermarkten. Een superhandige website als je een lekkere en toegankelijke wijn zoekt!

Online wijncursus van De Grote Hamersma

Als we zo’n proefnotitie op De Grote Hamersma lezen, denken wij vaak hoe gaaf het zou zijn als we zelf zoveel verstand zouden hebben van wijn. Dat we kennis zouden hebben over de verschillende wijnstreken, echt goed konden proeven, en zelf mooie wijn-spijs combinaties zouden kunnen maken. Extra leuk nieuws dus dat je nu mee kunt doen met de online wijncursus van De Grote Hamersma! Hierin ontdek je waar je persoonlijke voorkeur naar uitgaat, en hoe je daarmee de lekkerste wijnen voor jezelf en je gasten selecteert in de supermarkt of in een restaurant. En zoals Meneer Hamersma zou zeggen: “We laten onze cursisten uiteraard niet op een droogje staan”. De cursus is daarom inclusief het benodigde cursus materiaal van 9 flessen wijn van 0,75l. die goed door het proefteam van De Grote Hamersma beoordeeld zijn. Zo je het geleerde ook direct in de praktijk brengen.

Winnen De Grote Hamersma online Wijncursus 2
Winnen: De Grote Hamersma online wijncursus

Wijnproefessional diploma

Via 12 hoofdstukken met video’s leer je alles wat je wilt weten over wijn. En deze theorie wordt ook getest, met 120 multiple choice vragen verdeeld over verschillende thema’. Heb je een voldoende score behaald? Dan ontvang je niet alleen het officiële De Grote Hamersma® Wijnproefessional diploma (staat schitterend boven je flessenrek). Maar mag je ook als nieuw gecertificeerd Wijnproefessional je eigen proefnotities op De Grote Hamersma delen! Zo kun je de wijnwereld laten weten wat jij ervan vindt.

Win de online wijncursus van De Grote Hamersma

De wijncursus is nu te koop voor €159,00, inclusief de 9 flessen wijn. En je kunt hem bij ons ook winnen! Kijk op onze Instagram of Facebookpagina hoe je kans maakt. Heel veel succes!

De Grote Hamersma Wijncursus

P.S. Volg je ons al op Instagram?

Dat zouden we superleuk vinden! Je bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwe ontdekkingen en leuke winacties. Je vindt ons hier!

Bekijk ook onze andere artikelen op Culi Amsterdam!

Lunch Amsterdam – Dinner Amsterdam – Borrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants Amsterdam – Beste Restaurants Amsterdam – Restaurants Amsterdam Centrum – Restaurants Amsterdam Jordaan – Restaurants Amsterdam Noord – Restaurants Amsterdam Oost – Restaurants Amsterdam de Pijp – Restaurants Amsterdam Zuid – Restaurants Amsterdam West

Lees hier onze leukste specials:

Bib Gourmand restaurants in AmsterdamRestaurants met een Michelinster in AmsterdamLeukste kookboeken – Lekkerste take-away Sushi – Beste Chinese restaurants – Beste Mexicaanse restaurants – Leukste online kookworkshops – Beste Brunch – Beste restaurants met Nederlandse keuken – Leukste Spaanse restaurants – Beste Indiase restaurants – Onze favoriete Hotel-restaurants – Beste restaurants met keuken uit het Midden-Oosten – Beste Indonesische restaurants – Leukste shared-dining restaurants – Beste plekken voor high-tea – Beste Franse restaurants – Beste Thaise restaurants – Beste plekken voor oesters en bubbels – Beste wijnbars – Beste visrestaurants – Beste Zuid-Amerikaanse restaurants – Meest romantische restaurants – Beste vegetarische restaurants – Lekkerste Italiaanse restaurants – Beste restaurants met open haard – Beste poké bowls – Leukste borrelplekken – Beste burgers – Beste breakfast bowls – Beste dim sum – Beste Bao Buns

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share this article with your friends