De nieuwe Beer & Food tasting van Lowlander in Amsterdam Noord is het perfecte uitje met vrienden! Je proeft 4 bites met bijpassende Lowlander biertjes: een superleuke tasting om nieuwe bier-spijs combinaties te proeven. Tel daar een heerlijk zonnig terras en sfeervolle locatie bij op, en wij voorspellen je: dit wordt je hotspot deze zomer.

Lowlander Botanical Bar & Restaurant Amsterdam: heerlijk eten op een zonnig terras in Amsterdam Noord!

Het Lowlander restaurant is vorig jaar geopend, en is wat ons betreft echt een hidden gem. Het zit op de plek waar vroeger restaurant STORK zat: direct aan het IJ, dus je hebt op het ruime terras echt een topuitzicht over het water, en lekker lang zon. De perfecte plek voor een biertje deze zomer! Is het wat kouder, dan is het restaurant binnen ook echt prachtig. De hoge loods heeft grote ramen, een indrukwekkende bar, en overal gezellige zitjes en groene planten. Er hangt een fijne ongedwongen en ontspannen sfeer, waardoor je zowel met een groep vrienden of familie hier kunt eten, maar ook een date kun je hier prima mee naartoe nemen.

Botanische bieren, 100% natuurlijke sappen en cocktails

Denk je bij Lowlander alleen aan bier? Think again! Natuurlijk kun je kiezen uit een ruim aanbod botanisch gebrouwen bieren (zowel met als zonder alcohol), maar ook botanische soda’s, verse theeën, 100% natuurlijke sappen en botanische cocktails staan op de kaart. En extra leuk: bij alle gerechten staat een beer pairing advies. Deze gerechten zijn overwegend plantaardig en vaak op basis van locale, biologische ingrediënten.

Beer & Food tasting bij Lowlander Amsterdam

Zoek je een leuke activiteit voor een date of je vriendengroep? Sinds kort heeft Lowlander een Beer & Food tasting, die je op vrijdag t/m zondag tussen 15:00 – 18:00 kunt doen voor 30 euro per persoon. Perfect dus voor in de zon op hun heerlijke terras! Je leert zo in ongeveer 1,5 uur alles over welke combinaties aan smaken goed bij elkaar passen. Erg leuk! Alle hapjes zijn vegetarisch en er is ook een non-alcoholische tasting mogelijk.

Wij hebben weer genoten bij Lowlander Botanical Bar & Restaurant: aanrader voor deze zomer!

Lowlander Botanical Bar & Restaurant
Gedempt Hamerkanaal 201, Amsterdam Noord

P.S. Volg je ons al op Instagram en TikTok?

Dat zouden we superleuk vinden! Je bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwe ontdekkingen en leuke winacties. Je vindt ons hier op Instagram en TikTok!

Bekijk ook onze andere artikelen op Culi Amsterdam!

Lunch Amsterdam – Dinner Amsterdam – Borrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants Amsterdam – Beste Restaurants Amsterdam – Restaurants Amsterdam Centrum – Restaurants Amsterdam Jordaan – Restaurants Amsterdam Noord – Restaurants Amsterdam Oost – Restaurants Amsterdam de Pijp – Restaurants Amsterdam Zuid – Restaurants Amsterdam West

Lees hier onze leukste specials:

Bib Gourmand restaurants in Amsterdam – Restaurants met een Michelinster in Amsterdam – Leukste kookboeken – Beste restaurants met terras aan het water – Lekkerste take-away Sushi – Beste Chinese restaurants – Beste Mexicaanse restaurants – Leukste online kookworkshops – Beste Brunch – Beste restaurants met Nederlandse keuken – Leukste Spaanse restaurants – Beste Indiase restaurants – Onze favoriete Hotel-restaurants – Beste restaurants met keuken uit het Midden-Oosten – Beste Indonesische restaurants – Leukste shared-dining restaurants – Beste plekken voor high-tea – Beste Franse restaurants – Beste Thaise restaurants – Beste plekken voor oesters en bubbels – Beste wijnbars – Beste visrestaurants – Beste Zuid-Amerikaanse restaurants – Meest romantische restaurants – Beste vegetarische restaurants – Lekkerste Italiaanse restaurants – Beste restaurants met open haard – Beste poké bowls – Leukste borrelplekken – Beste burgers – Beste breakfast bowls – Beste dim sum – Beste Bao Buns

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
Beer & Food tasting bij Lowlander Botanical Bar & Restaurant in Amsterdam Noord, 10.0 out of 10 based on 3 ratings
Share this article with your friends