Café-Restaurant Stork is een heerlijk visrestaurant in Amsterdam Noord. Met een groot terras direct aan het IJ is het dé perfecte plek om van de zon te genieten. Bijvoorbeeld met Moederdag! Want ze hebben niet alleen dat fijne terras aan het water, maar ook een lekkere Moederdagsspecial.

Cafe Restaurant Stork Amsterdam Noord
Café-Restaurant Stork – Amsterdam Noord – Mosselen & Kokkels

Café-Restaurant Stork – Amsterdam Noord

Café-Restaurant Stork bevindt zich aan het Gedempt Hamerkanaal in Amsterdam Noord, vlakbij de Kromhouthal. Met het pontje naar IJplein ben je er zo, en je bent echt even weg uit de drukke stad: wat een ruimte heb je hier! Zowel in de zomer als winter is Stork echt een fijne plek: ze hebben een groot terras waar je aan gezellige houten tafels uitkijkt over het water. Zeker een keer naartoe gaan nu de terrassen open zijn! En binnen is het ook lekker ruim opgezet in een oude industriële loods, met een coole, rauwe uitstraling.

Visrestaurant  – Café-Restaurant Stork – Amsterdam Noord

De visliefhebber kan zijn hart ophalen bij Stork. Dagverse vis, een ruime keuze uit schaal- en schelpdieren, heerlijk! En gelukkig zijn veel van hun gerechten nu ook af te halen. Extra leuk: voor Moederdag hebben ze een speciale Moederdagbox samengesteld, gevuld met lekkere hapjes en een cocktail. Wij hebben die alvast voor je uitgeprobeerd, en het is echt een aanrader!

Cafe Restaurant Stork Amsterdam Noord hollandse garnalen
Café-Restaurant Stork – Amsterdam Noord – Hollandse garnalen

Moederdagspecial  – Café-Restaurant Stork – Amsterdam Noord

We pakken onze box uit, en zetten een uitgebreide hoeveelheid hapjes op tafel. Alles kan koud opgediend worden, handig! We schenken als start onze Strawberry Bellini. Deze feestelijke cocktail wordt onder andere gemaakt van Cachaça en prosecco, en ziet er mooi roze uit door de aardbei die erin zit. En we starten met de blini met gerookte zalm, crème fraîche en haringkuit: direct een goed begin! Ook eten we de huisgemaakte makreelrillette, lekker fris door de kappertjes die erin zitten, en het combineert perfect met het versgebakken stokbrood wat we bij de box hebben gekregen. Daarna smullen we van de ruime hoeveelheid mosselen, kokkels en Hollandse garnalen. De papaya en mango salade heeft een fijn Aziatisch tintje door de vissaus en koriander, en is heerlijk fris! En de Zalm Tataki met sesam smaakt ook erg lekker. We sluiten ons etentje af met de huisgemaakte chocoladetruffels. Echt heerlijke hapjes, dus als je moeder en jij visliefhebbers zijn dan is dit echt de perfecte Moederdagbox. En wil je echt uitpakken? Bestel er dan bijvoorbeeld nog de snowcrab poten bij, of een half dozijn oesters!

Wij hebben enorm genoten van het eten van Café-Restaurant Stork, je ziet ons snel terug op het terras!

Café-Restaurant Stork
Gedempte Hamerkanaal, Amsterdam Noord

P.S. Toch meer zin om eten af te halen of te laten bezorgen?

Lees dan ook onze artikelen over fijne restaurants om af te halen in heel Amsterdam en in Amsterdam Oost.

En de artikelen die we recent schreven over eten bestellen bij:

Of lees onze andere artikelen voor nog meer lekkers!

Lunch Amsterdam Dinner AmsterdamBorrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants AmsterdamBeste Restaurants AmsterdamRestaurants Amsterdam CentrumRestaurants Amsterdam JordaanRestaurants Amsterdam NoordRestaurants Amsterdam OostRestaurants Amsterdam de PijpRestaurants Amsterdam ZuidRestaurants Amsterdam WestRestaurants Amsterdam 9 straatjes

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

The White Room Krasnapolsky Amsterdam – Restaurant Moon AmsterdamHuis van Lopez AmsterdamThe Seafood Market Amsterdamlife of pie amsterdamPikoteo Koevoet AmsterdamBurgerlijk Amsterdam Pesca AmsterdamThe Pool AmsterdamVondelpark 3Choux Amsterdam – Snckbr Amsterdamde Italiaan Amsterdam – Mook PancakesBreda Amsterdambuffet van odetteBrut de Mervan t SpitG’s Amsterdam – viscafe de gouden hoek – yoepz amsterdam – Pluk AmsterdamLouie Louie AmsterdamHangar AmsterdamMeneer de wit heeft hongerIENS AmsterdamTripadvisor Amsterdam

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.3/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Café-Restaurant Stork – Amsterdam Noord, 9.3 out of 10 based on 3 ratings
Share this article with your friends