Restaurant Thrill Grill Amsterdam De Pijp West hamburgers eten bestellen
Restaurant Thrill Grill – Eten bestellen de Pijp en Amsterdam West – Classic Beef Thriller

Bij de Thrill Grill, met locaties in de Pijp en in Amsterdam West, kun je enorm lekker eten bestellen. Zou dat komen omdat dit hamburgerrestaurant opgezet is door sterrenchef Robert Kranenborg? Sappige hamburgers, knapperige zoete aardappelfriet en allerlei lekkere bijgerechtjes worden zo bij je thuis bezorgd. Lees hier wat we ervan vonden!

Thrill Grill – Eten bestellen de Pijp en Amsterdam West

Hamburgerrestaurant de Thrill Grill zit op de 1e Constantijn Huygensstraat in Amsterdam West en in de Gerard Doustraat in de Pijp in Amsterdam. Die laatste is de perfecte plek om een lekkere hamburger te eten wanneer je een paar biertjes in de Pijp gedronken hebt! En wát voor hamburgers. Robert Kranenborg heeft de Thrill Grill opgezet, en je kent hem zeker: als televisiekok maar ook als degene die La Rive naar haar twee Michelinsterren kookte. En voor hem is alleen de hoogste kwaliteit goed genoeg voor de burgers van de Thrill Grill. Het heeft hem zelfs een jaar gekost om de ultieme burger samen te stellen. Onze verwachtingen waren dus hoog!

Restaurant Thrill Grill Amsterdam De Pijp West hamburgers eten bestellen asian chicken
Restaurant Thrill Grill – Eten bestellen de Pijp en Amsterdam West – Asian Chicken

Hamburgers van de Thrill Grill – Eten bestellen de Pijp en Amsterdam West

Wij proberen de Classic Beef Thriller en de Asian Chicken burger, en je proeft de hoge kwaliteit direct. De Classic Beef Thriller heeft maar liefst twee gegrilde hamburgers en zit vol van smaak door de rode ui, Goudse kaas, frisse tomaat en romige saus. Je proeft de grill smaak in iedere hap, en we zitten weer even met ons hoofd bij een barbecue in de zomer. De Asian Chicken is weer totaal anders, en ook enorm lekker. Een juicy gegrillde kippendijfilet met frisse ingelegde komkommer, sesamdressing en wasabi mayonaise, wat een fijne Aziatische smaak geeft. We krijgen er een pipetje sojasaus bij, om de burger nog wat extra kick in te spuiten. Hierbij eten we lekker knapperige zoete aardappelfrietjes met huisgemaakte mayonaise, frietjes met zwarte knoflooksaus, en union rings. Alledrie lekker, en alledrie een fijne ruime portie, maar vooral van de onion rings zijn we enorm onder de indruk. Er zit zelfs in het beslag extra smaak omdat er gegrilde stukjes ui aan zijn toegevoegd en ze zijn enorm lekker gekruid. Echt een aanrader! En ook de maiskolf is erg lekker: deze is gegrilld en juist die grillsmaak maakt hem extra speciaal.

Restaurant Thrill Grill Amsterdam De Pijp West hamburgers eten bestellen zoete aardappelfriet
Restaurant Thrill Grill – Eten bestellen de Pijp en Amsterdam West – Zoete aardappelfriet

Dus heb je zin in een hamburger van een sterrenchef? Bestel dan zeker de hamburgers van de Thrill Grill!

Restaurant Thrill Grill
Gerard Doustraat 98, Amsterdam de Pijp
1e Constantijn Huygensstraat 35-37, Amsterdam West

P.S. Zoek je afhaal- en bezorginspiratie?

Lees dan ook onze artikelen over fijne restaurants om af te halen in heel Amsterdam en in Amsterdam Oost.

En de artikelen die we recent schreven over eten bestellen bij:

Of lees onze andere artikelen voor nog meer lekkers!

Lunch Amsterdam Dinner AmsterdamBorrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants AmsterdamBeste Restaurants AmsterdamRestaurants Amsterdam CentrumRestaurants Amsterdam JordaanRestaurants Amsterdam NoordRestaurants Amsterdam OostRestaurants Amsterdam de PijpRestaurants Amsterdam ZuidRestaurants Amsterdam WestRestaurants Amsterdam 9 straatjes

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

The White Room Krasnapolsky Amsterdam – Restaurant Moon AmsterdamHuis van Lopez AmsterdamThe Seafood Market Amsterdamlife of pie amsterdamPikoteo Koevoet AmsterdamBurgerlijk Amsterdam Pesca AmsterdamThe Pool AmsterdamVondelpark 3Choux Amsterdam – Snckbr Amsterdamde Italiaan Amsterdam – Mook PancakesBreda Amsterdambuffet van odetteBrut de Mervan t SpitG’s Amsterdam – viscafe de gouden hoek – yoepz amsterdam – Pluk AmsterdamLouie Louie AmsterdamHangar AmsterdamMeneer de wit heeft hongerIENS AmsterdamTripadvisor Amsterdam

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Thrill Grill – Eten bestellen de Pijp en Amsterdam West, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
Share this article with your friends