No Rules Amsterdam Pizzabar Amsterdam De Pijp Marie Heinekenplein
No Rules Amsterdam – Pizzabar Amsterdam De Pijp

No Rules zit sinds een jaar op het Marie Heinekenplein in de Pijp in Amsterdam. Hier bakken ze de lekkerste pizza’s voor je: net wat specialer dan wat je gewend bent. Wij waren enorm benieuwd naar deze pizza’s met sterrenkwaliteit, en probeerden de pizza cocktail deal uit.

No Rules Amsterdam, Pizzabar Amsterdam De Pijp

No Rules Amsterdam noemt zichzelf not another pizzeria: chef Richard Way en zijn team willen de meest creatieve en innovatieve pizza’s serveren, met de lekkerste combinaties die mogelijk zijn. Ze zitten sinds een jaar op het Marie Heinekenplein, en hebben dus een knoepert van een terras. Op dit moment zijn ze open voor take away en delivery, maar wij kunnen niet wachten om op het zonnige, grote terras of het hippe restaurant plaats te nemen!

No Rules Amsterdam Pizzabar Amsterdam De Pijp Marie Heinekenplein Pepperoni
No Rules Amsterdam – Pizzabar Amsterdam De Pijp – Pepperoni Miso Pizza

Het menu van No Rules Amsterdam, Pizzabar Amsterdam De Pijp

Op het No Rules menu schitteren een aantal verrassende pizza’s. Iedere pizza heeft wat speciaals en bevat spannende combinaties van ingrediënten en sauzen. We merken direct dat dit geen standaard pizzeria is! De pizza’s zijn los te bestellen, maar wij gaan voor de pizza cocktail deals. En wil je echt uitpakken, dan kun je ook de Experience Box bestellen, waarbij je behalve pizza bijvoorbeeld ook lekkere gerechtjes zoals ceviche en burrata krijgt.

De Pepperoni Miso Pizza van No Rules Amsterdam

Wij proeven de Pepperoni Miso, die we pairen met de Cucumber Fields cocktail. De pizza is al lekker warm, en is belegd met pepperoni, aubergine en mozzarella. Wij maken hem af met een miso sausje, zongedroogde tomaatjes en veldsla. We aten nog niet eerder miso op een pizza, maar het geeft echt diepte aan de pepperoni smaak. Lekker! Net als de Cucumber Fields cocktail: 42 Below Vodka met citroen, komkommer en limoen, een fijne frisse tegenhanger bij de pizza!

De Nduja Pizza van No Rules Amsterdam

No Rules Amsterdam Pizzabar Amsterdam De Pijp Marie Heinekenplein Nduja
No Rules Amsterdam – Pizzabar Amsterdam De Pijp – Nduja Pizza

Ook eten we de Nduja. Nduja is een worst uit de Italiaanse provincie Calabrië en lekker pittig. Deze pizza maken we zelf nog af met spicy limoen-espelettecrème, verse buffel mozzarella, rucola, bieslook en cherrytomaatjes. Al deze extra toppings maakt de pizza lekker fris en iets minder droog dan de pepperoni: dit is zeker onze favoriet! En de smaak van de limoen-espelettecrème maakt deze pizza opnieuw echt bijzonder. We hebben bij deze pizza arancello gekregen: een variatie op limoncello met sinaasappel. Lekker kruidig!

Monthly Thrillseeker van No Rules Amterdam

En ben je op zoek naar een extra speciale pizza? Ga dan voor de ‘Monthly Thrillseeker’, waarbij No Rules de komende maanden samenwerkt met een aantal populaire online persoonlijkheden, die voor No Rules een creatieve én gruwelijk lekkere pizza samenstellen. Elke pizza is een maand lang te vinden op het menu. No Rules trapt ‘Monthly Thrillseeker’ af met Robin Zomer, muzikant en ook wel bekend als BENR. Hij heeft een Tom Kha Kai pizza met mini paksoi, bundelzwam, taugé en koriander gecreerd met chef Richard Way. Wij zijn benieuwd!

No Rules Amsterdam heeft ons weekend goed ingeluid met lekker pittige cocktails en bijzondere pizza’s. Zeker proberen!

No Rules Amsterdam
Marie Heinekenplein 5-8 Amsterdam De Pijp

P.S. Zoek je nog meer afhaal- en bezorginspiratie? Lees dan ook onze artikelen over fijne restaurants om af te halen in heel Amsterdam en in Amsterdam Oost, en de artikelen die we recent schreven over afhalen bij:

Of lees onze andere artikelen voor nog meer lekkers!

Lunch Amsterdam Dinner AmsterdamBorrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants AmsterdamBeste Restaurants AmsterdamRestaurants Amsterdam CentrumRestaurants Amsterdam JordaanRestaurants Amsterdam NoordRestaurants Amsterdam OostRestaurants Amsterdam de PijpRestaurants Amsterdam ZuidRestaurants Amsterdam WestRestaurants Amsterdam 9 straatjes

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

The White Room Krasnapolsky Amsterdam – Restaurant Moon AmsterdamHuis van Lopez AmsterdamThe Seafood Market Amsterdamlife of pie amsterdamPikoteo Koevoet AmsterdamBurgerlijk Amsterdam Pesca AmsterdamThe Pool AmsterdamVondelpark 3Choux Amsterdam – Snckbr Amsterdamde Italiaan Amsterdam – Mook PancakesBreda Amsterdambuffet van odetteBrut de Mervan t SpitG’s Amsterdam – viscafe de gouden hoek – yoepz amsterdam – Pluk AmsterdamLouie Louie AmsterdamHangar AmsterdamMeneer de wit heeft hongerIENS AmsterdamTripadvisor Amsterdam

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
No Rules Amsterdam, Pizzabar Amsterdam De Pijp, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
Share this article with your friends