Restaurant Celia paasdiner eten bestellen amsterdam centrum
Restaurant Celia – Paasdiner Amsterdam centrum – Octopus

Restaurant Celia zit op de Nieuwendijk in Amsterdam Centrum. Ideaal als je een fijn restaurant zoekt in de buurt van Amsterdam Centraal! Je kunt er in deze tijd erg lekker eten afhalen, en speciaal voor Pasen hebben ze een feestelijk Paasdiner voor je samengesteld.

Paasdiner bij Restaurant Celia, eten bestellen Amsterdam Centrum

Restaurant Celia opende haar deuren in oktober van vorig jaar, en is dus nog hartstikke nieuw. En met haar modern-Amerikaanse keuken brengt ze een beetje van het zonnige California naar ons toe. Wij houden wel van die zonnige sfeer! Binnen ziet het er vrolijk uit: gezellige tegeltjes, veel leuke lampjes en frisse kleuren. We hebben nu al zin om er lekker uitgebreid te dineren. Maar tot die tijd brengt Celia haar zonnige California ook gewoon bij je thuis, met hun fijne take-away menu’s. Die zijn normaal gesproken al erg lekker, maar voor Pasen pakken ze natuurlijk extra uit.

Restaurant Celia paasdiner eten bestellen amsterdam centrum boerderijkip
Restaurant Celia – Paasdiner Amsterdam centrum – Boerderijkip

Wat staat er op het menu van het Paasdiner bij Restaurant Celia?

Met Pasen wil je echt iets feestelijks op tafel zetten, en dus begint het Celia Paasdiner al met een klein feestje: namelijk een cocktail per persoon van het huis! Terwijl je van je cocktail nipt, zet je de voorgerechten op tafel. Een gegrilde octopus met romesco en olijven uit de regio Taggia, in de provincie Ligurië in Italië. En een romige burrata, die wordt geserveerd met frisse doperwten en groene asperges. Na al dat lekkers is het tijd voor het hoofdgerecht. Een indrukwekkend hoofdgerecht, want je zet een hele geroosterde boerderij kip op tafel, vers van de barbecue. Hierbij serveer je market vegetables met gezouten citroen, groene knoflook en munt. Ook krijg je er nog een fijn bijgerecht van paksoi met zwarte knoflook en sesamcrackers bij. Tenslotte eindig je je paasdiner met een bessen cheesecake. Liever vegetarisch? Celia heeft ook een heerlijk vegetarisch menu, dat je zelfs ook voor 1 persoon kunt bestellen.

Met dit heerlijke menu wordt je paasdiner zeker een feestje!

Restaurant Celia
Nieuwendijk 60, Amsterdam Centrum

P.S. Zoek je afhaal- en bezorginspiratie?

Lees dan ook onze artikelen over fijne restaurants om af te halen in heel Amsterdam en in Amsterdam Oost.

En de artikelen die we recent schreven over eten bestellen bij:

Of lees onze andere artikelen voor nog meer lekkers!

Lunch Amsterdam Dinner AmsterdamBorrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants AmsterdamBeste Restaurants AmsterdamRestaurants Amsterdam CentrumRestaurants Amsterdam JordaanRestaurants Amsterdam NoordRestaurants Amsterdam OostRestaurants Amsterdam de PijpRestaurants Amsterdam ZuidRestaurants Amsterdam WestRestaurants Amsterdam 9 straatjes

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

The White Room Krasnapolsky Amsterdam – Restaurant Moon AmsterdamHuis van Lopez AmsterdamThe Seafood Market Amsterdamlife of pie amsterdamPikoteo Koevoet AmsterdamBurgerlijk Amsterdam Pesca AmsterdamThe Pool AmsterdamVondelpark 3Choux Amsterdam – Snckbr Amsterdamde Italiaan Amsterdam – Mook PancakesBreda Amsterdambuffet van odetteBrut de Mervan t SpitG’s Amsterdam – viscafe de gouden hoek – yoepz amsterdam – Pluk AmsterdamLouie Louie AmsterdamHangar AmsterdamMeneer de wit heeft hongerIENS AmsterdamTripadvisor Amsterdam

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Paasdiner bij Restaurant Celia, eten bestellen Amsterdam Centrum, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
Share this article with your friends