Bluespoon is dat fijne restaurant in het Andaz hotel, in Amsterdam Centrum op de Prinsengracht, waar je nu ook eten kunt bestellen! Het eten is hier superlekker, en ze staan echt bekend om hun luxe brunches, vaak rondom een speciaal thema. Wij probeerden de tapasbox uit, en dat was echt genieten.

Restaurant Bluespoon Amsterdam Centrum Prinsengracht Eten bestellen
Restaurant Bluespoon – Eten bestellen Amsterdam Centrum

Restaurant Bluespoon, Eten bestellen Amsterdam Centrum

Restaurant Bluespoon zit zeker wel bij onze favorieten in Amsterdam Centrum. Niet voor niets schittert ze in onze artikelen over beste hotelrestaurants van Amsterdam, lekkerste brunchplekken en leukste plekjes om eens luxe te ontbijten. En ook voor een cocktailtje aan de bar gaan we er graag naar toe. Dus wij zijn erg blij dat ze nu een aantal heerlijke take-away opties hebben, die trouwens ook via deliveroo bij je thuis te bezorgen zijn. Alles in Spaanse sferen, dus zolang we zelf nog geen tripje naar Spanje kunnen maken, is dit heerlijke eten the next best thing.  Zo kun je bijvoorbeeld een paella box bestellen, waarbij je de keuze hebt uit zwarte rijst met inktvis en mosselen, de seafood paella of de paella met kip. Extra leuk: bij deze paella box krijg je er ook nog een fles rode of witte wijn bij! Ook kun je tapas à la carte bestellen, maar wij gingen voor de Bluespoon Tapasbox voor 2 personen.

Restaurant Bluespoon Amsterdam Centrum Prinsengracht Eten bestellen calamari
Restaurant Bluespoon – Eten bestellen Amsterdam Centrum – Gefrituurde calamari

Tapasbox van Restaurant Bluespoon, Eten bestellen Amsterdam Centrum

In de Bluespoon Tapasbox zit een ruime selectie van de favoriete tapas Chef Manu. Alles is nog lekker warm en dus ready to eat, en is al mooi opgemaakt in de kartonnen ronde bakjes. We starten met de rijkgevulde vis- en zeevruchten soep. Een smaakvolle bisque met lekker veel mosselen, garnalen en octopus ringen! We krijgen er knapperige stukken garlic bread bij, en zitten al echt te genieten. Vervolgens zetten we de kroketjes en gefrituurde calamari op tafel. Het zijn twee verschillende kroketjes, gevuld met Iberico ham en met een paddenstoelen vulling. Echte smaakbommetjes! De calamari komt met een lekker frisse limoendip en is ook erg lekker.

Restaurant Bluespoon Amsterdam Centrum Prinsengracht Eten bestellen Spaanse tortilla
Restaurant Bluespoon – Eten bestellen Amsterdam – Spaanse tortilla

Tapasbox van Restaurant Bluespoon, Eten bestellen Amsterdam Centrum

Er komen nog veel meer lekkere gerechtjes uit onze take-away tassen. Zo eten we een Russische salde met kwarteleitjes, gekonfijte tonijn en aardappelen, die lekker fris wordt door de kappertjes en piquillo. Een fantastische Spaanse tortilla met aardappel en ui, die heerlijk smeuïg is van binnen en extra speciaal wordt door de truffel crème waarmee hij geserveerd wordt. En onze absolute favorieten zijn de gevulde piquillo pepers met kabeljauw, en de inktvis met een crème van inkt die geserveerd wordt met basmatirijst. Beide gerechtjes waar de smaak echt van ons bord af spat! Tot slot hadden we het geluk dat we net na Pasen wat gingen afhalen, want we kregen er ook nog een prachtig beschilderd chocolade paasei bij.

We hebben enorm genoten van de Bluespoon Tapasbox: echt een aanrader als je die fijne Spaanse sferen en smaken in huis wilt halen!

Restaurant Bluespoon
Prinsengracht 587, Amsterdam Centrum

P.S. Zoek je afhaal- en bezorginspiratie?

Lees dan ook onze artikelen over fijne restaurants om af te halen in heel Amsterdam en in Amsterdam Oost.

En de artikelen die we recent schreven over eten bestellen bij:

Of lees onze andere artikelen voor nog meer lekkers!

Lunch Amsterdam Dinner AmsterdamBorrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants AmsterdamBeste Restaurants AmsterdamRestaurants Amsterdam CentrumRestaurants Amsterdam JordaanRestaurants Amsterdam NoordRestaurants Amsterdam OostRestaurants Amsterdam de PijpRestaurants Amsterdam ZuidRestaurants Amsterdam WestRestaurants Amsterdam 9 straatjes

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

The White Room Krasnapolsky Amsterdam – Restaurant Moon AmsterdamHuis van Lopez AmsterdamThe Seafood Market Amsterdamlife of pie amsterdamPikoteo Koevoet AmsterdamBurgerlijk Amsterdam Pesca AmsterdamThe Pool AmsterdamVondelpark 3Choux Amsterdam – Snckbr Amsterdamde Italiaan Amsterdam – Mook PancakesBreda Amsterdambuffet van odetteBrut de Mervan t SpitG’s Amsterdam – viscafe de gouden hoek – yoepz amsterdam – Pluk AmsterdamLouie Louie AmsterdamHangar AmsterdamMeneer de wit heeft hongerIENS AmsterdamTripadvisor Amsterdam

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Restaurant Bluespoon, Eten bestellen Amsterdam Centrum, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
Share this article with your friends