Bij La Vallade aan de ringvaart in Amsterdam Oost waan je je op een Frans terras. Door het terras vol bloemen en brocante items ben je echt even een avond op een andere plek.

Uniek concept bij La Vallade

La Vallade heeft een uniek concept. Je eet hier namelijk wat de pot schaft. Daardoor is het tot op het laatste moment een verrassing wat je gaat eten. De keuken is gebaseerd op een vegetarisch basismenu dat eventueel aangevuld kan worden met een supplement van ófwel vlees ófwel vis (afhankelijk van het menu).

Salade van biet en snijbiet

We begonnen de avond met een mandje brood en een glas cava. Ondertussen werd ons het menu uitgelegd door een hele gezellige ober. De eerste gang was een salade van biet, snijbiet, schapenkaas en croutons wat bij ons erg in de smaak viel.

Couscous met vissupplement

De tweede gang was een couscous met groenlof, sinaasappel en cantharellen. We namen hier ook het supplement vis bij, de zeeduivel.

Twee keer een dessert

Een kaasplankje kan natuurlijk niet ontbreken en dat was dan ook de derde gang. De kaasplank was gevuld met brie de meaux, Rotterdamse oude kaas en roquefort. De laatste gang was een dessert met gebraden ananas, amandelroom en een bolletje ijs.

La Vallade

We hebben een heerlijke avond gehad bij La Vallade in Amsterdam Oost en vinden het echt een aanrader voor een gezellige avond. La Vallade is elke dag geopend vanaf 17:30u.

La Vallade
Ringdijk 23, Amsterdam Oost

P.S. Volg je ons al op Instagram en TikTok?

Dat zouden we superleuk vinden! Je bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwe ontdekkingen en leuke winacties. Je vindt ons hier op Instagram en TikTok!

Bekijk ook onze andere artikelen op Culi Amsterdam!

Lunch Amsterdam – Dinner Amsterdam – Borrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants Amsterdam – Beste Restaurants Amsterdam – Restaurants Amsterdam Centrum – Restaurants Amsterdam Jordaan – Restaurants Amsterdam Noord – Restaurants Amsterdam Oost – Restaurants Amsterdam de Pijp – Restaurants Amsterdam Zuid – Restaurants Amsterdam West

Lees hier onze leukste specials:

Bib Gourmand restaurants in Amsterdam – Restaurants met een Michelinster in Amsterdam – Leukste kookboeken – Beste restaurants met terras aan het water – Lekkerste take-away Sushi – Beste Chinese restaurants – Beste Mexicaanse restaurants – Leukste online kookworkshops – Beste Brunch – Beste restaurants met Nederlandse keuken – Leukste Spaanse restaurants – Beste Indiase restaurants – Onze favoriete Hotel-restaurants – Beste restaurants met keuken uit het Midden-Oosten – Beste Indonesische restaurants – Leukste shared-dining restaurants – Beste plekken voor high-tea – Beste Franse restaurants – Beste Thaise restaurants – Beste plekken voor oesters en bubbels – Beste wijnbars – Beste visrestaurants – Beste Zuid-Amerikaanse restaurants – Meest romantische restaurants – Beste vegetarische restaurants – Lekkerste Italiaanse restaurants – Beste restaurants met open haard – Beste poké bowls – Leukste borrelplekken – Beste burgers – Beste breakfast bowls – Beste dim sum – Beste Bao Buns

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Proef de Franse sfeer bij La Vallade in Amsterdam Oost, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Share this article with your friends