Ken je TiNDLE al? Dit is het allernieuwste plantaardige kip product van food-tech bedrijf Next Gen Foods. Een product dat echt smaakt en ruikt als kip! Het staat nu op het menu van zes restaurants in Amsterdam, en wij gingen naar de Rotisserie Oost om het uit te proberen.

TiNDLE plantaardige kip Rotisserie
TiNDLE – plantaardige kip – Rotisserie

TiNDLE – plantaardige kip die je wilt proberen!

Goede vegan opties zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit Amsterdam. Of je nou een doorgewinterde vegan bent of gewoon zo soms even wat minder vlees wilt eten: het is fijn de keuze te hebben uit een aantal lekkere vegan gerechten op de kaart! Erg fijn dus dat de markt voor plantaardige producten nog steeds in beweging is. We zien steeds meer plantaardige producten op de markt verschijnen die niet onderdoen voor hun dierlijke variant. En het nieuwste product TiNDLE is hier een mooie toevoeging aan! Het smaakt echt vergelijkbaar met kip, en nog veel beter: het bevat geen antibiotica, hormonen, cholesterol of genetisch gemodificeerde ingrediënten – en zit vol proteïnen en vezels. Gemaakt door Next Gen Foods: een jonge food-tech startup die zich inzet voor een wereldwijd duurzamer voedselsysteem.

TiNDLE in Amsterdam

En nu gaat TiNDLE Amsterdam veroveren! Ze staan al op het menu bij Box Sociaal, Circl, Soil vegan café, Cabron, Coffee & Coconuts en Rotisserie. En bij Rotisserie hebben wij de proef op de som genomen! Zij staan natuurlijk bekend om hun sappige burgers en vlees van het spit. Hier staat TiNDLE als burger op het menu: gemarineerd en gepaneerd waardoor de burger lekker knapperig wordt, en geserveerd op een broodje met sla, augurk en mayonaise. Echt een lekkere burger, en als je er nog wat frietjes bij besteld heb je een superlekkere maaltijd. Ieder restaurant doet er weer wat verrassends anders mee, dus ga TiNDLE zeker proberen bij een van bovenstaande toppers. Eet smakelijk!

P.S. Volg je ons al op Instagram?

Dat zouden we superleuk vinden! Je bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwe ontdekkingen en leuke winacties. Je vindt ons hier!

Bekijk ook onze andere artikelen op Culi Amsterdam!

Lunch Amsterdam – Dinner Amsterdam – Borrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants Amsterdam – Beste Restaurants Amsterdam – Restaurants Amsterdam Centrum – Restaurants Amsterdam Jordaan – Restaurants Amsterdam Noord – Restaurants Amsterdam Oost – Restaurants Amsterdam de Pijp – Restaurants Amsterdam Zuid – Restaurants Amsterdam West

Lees hier onze leukste specials:

Bib Gourmand restaurants in AmsterdamRestaurants met een Michelinster in AmsterdamLeukste kookboeken – Lekkerste take-away Sushi – Beste Chinese restaurants – Beste Mexicaanse restaurants – Leukste online kookworkshops – Beste Brunch – Beste restaurants met Nederlandse keuken – Leukste Spaanse restaurants – Beste Indiase restaurants – Onze favoriete Hotel-restaurants – Beste restaurants met keuken uit het Midden-Oosten – Beste Indonesische restaurants – Leukste shared-dining restaurants – Beste plekken voor high-tea – Beste Franse restaurants – Beste Thaise restaurants – Beste plekken voor oesters en bubbels – Beste wijnbars – Beste visrestaurants – Beste Zuid-Amerikaanse restaurants – Meest romantische restaurants – Beste vegetarische restaurants – Lekkerste Italiaanse restaurants – Beste restaurants met open haard – Beste poké bowls – Leukste borrelplekken – Beste burgers – Beste breakfast bowls – Beste dim sum – Beste Bao Buns

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share this article with your friends