We zijn opnieuw langsgegaan bij Scala foodbar & theater in Amsterdam West. Good news! Op zondagavond biedt Scala alle voorstellingen in het Engels aan. En het allerleukste: wij mogen een avondje uit voor twee personen weggeven!

Scala theater

De naam Scala betekent letterlijk ‘veel mogelijkheden’ en ook ‘opstapje’ in het Italiaans. Scala geeft een kans aan nieuwe artiesten om zich in Amsterdam te laten horen en zien. Bij Scala zijn er elke avond korte voorstellingen te zien van ongeveer 20 minuten. Het programma verandert om de twee weken, wat het extra leuk houdt om regelmatig langs te gaan.

Engelstalige voorstellingen op zondag

En Scala heeft nieuws! Op zondag zijn alle voorstellingen in het Engels, wat fijn is voor mensen die geen Nederlands spreken. Veel mensen in de buurt vragen namelijk ook naar Engelse entertainment bij Scala.

Wij zijn op een zondag langs geweest en het was fantastisch! Wij hebben genoten van de Amerikaanse Emily Higginson met haar stand-up comedy. Daarnaast was Francesca Paola, een singer-songwriter uit Italië, betoverend met haar mooie liedjes. Ons oordeel is dat deze avond leuk is voor zowel Nederlandstalige, als niet Nederlandstalige personen. Extra leuk om dat ene familielid of die vriend mee te nemen die minder plezier zou hebben op een andere ‘Nederlandse’ dag.

Scala foodbar

Naast theater heeft scala ook heerlijk eten! Wij aten op de zondagavond eerst een lekkere Flammkuchen Rosso en daarna een Mezze plank met Libanese hapjes en gerechtjes uit de automatique zoals falafel met aubergine. Ook hadden we een kaasplankje van Kef met verschillende kazen. We zaten al vol, dus namen we geen toetje, maar we weten dat de taartjes van Petit Gâteau superlekker zijn. Dus houd daar een beetje ruimte voor over! 😉

Winnen: een avondje uit bij Scala op de Engelstalige zondagavond

Ben je enthousiast geworden over Scala? Dan hebben we goed nieuws! We mogen namelijk een avondje uit voor twee personen weggeven aan onze volgers! De winnaars ontvangen 2 shows, 2 gangen en 2 drankjes per persoon.

Hoe kun je winnen?

  • Tag in de comments onder het Facebook, Instagram of TikTok bericht de persoon met wie je graag naar Scala zou willen gaan.
  • Wil je extra kans maken? Deel dit bericht dan op je eigen tijdlijn op Facebook, of in je stories op Instagram!
  • Deze winactie loopt tot zondag 17 februari om 20.00 uur, daarna maken we de winnaar bekend. We loten onder alle deelnemers die meedoen via Facebook, Instagram of TikTok.
  • Natuurlijk leuk als je Culi Amsterdam (FacebookInstagramTikTok) en Scala (Facebook, Instagram, TikTok) volgt.

Scala foodbar & theater
Van Hallstraat 286, Amsterdam West

P.S. Volg je ons al op Instagram en TikTok?

Dat zouden we superleuk vinden! Je bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwe ontdekkingen en leuke winacties. Je vindt ons hier op Instagram en TikTok!

Bekijk ook onze andere artikelen op Culi Amsterdam!

Lunch Amsterdam – Dinner Amsterdam – Borrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants Amsterdam – Beste Restaurants Amsterdam – Restaurants Amsterdam Centrum – Restaurants Amsterdam Jordaan – Restaurants Amsterdam Noord – Restaurants Amsterdam Oost – Restaurants Amsterdam de Pijp – Restaurants Amsterdam Zuid – Restaurants Amsterdam West

Lees hier onze leukste specials:

Bib Gourmand restaurants in Amsterdam – Restaurants met een Michelinster in Amsterdam – Leukste kookboeken – Beste restaurants met terras aan het water – Lekkerste take-away Sushi – Beste Chinese restaurants – Beste Mexicaanse restaurants – Leukste online kookworkshops – Beste Brunch – Beste restaurants met Nederlandse keuken – Leukste Spaanse restaurants – Beste Indiase restaurants – Onze favoriete Hotel-restaurants – Beste restaurants met keuken uit het Midden-Oosten – Beste Indonesische restaurants – Leukste shared-dining restaurants – Beste plekken voor high-tea – Beste Franse restaurants – Beste Thaise restaurants – Beste plekken voor oesters en bubbels – Beste wijnbars – Beste visrestaurants – Beste Zuid-Amerikaanse restaurants – Meest romantische restaurants – Beste vegetarische restaurants – Lekkerste Italiaanse restaurants – Beste restaurants met open haard – Beste poké bowls – Leukste borrelplekken – Beste burgers – Beste breakfast bowls – Beste dim sum – Beste Bao Buns

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
Winnen! Een avondje uit bij Scala op de Engelstalige zondagavond, 10.0 out of 10 based on 3 ratings
Share this article with your friends