Pad Thai World is dé plek in Amsterdam om in korte tijd heerlijk Thais eten voor je neus te krijgen! Ze hebben meerdere Pad Thai locaties in Amsterdam, waardoor je altijd slechts een paar minuten verwijderd bent van een stomend bordje Pad Thai, knapperige Thai Springrolls of een heerlijk geurende curry.

Pad Thai World Thais restaurant Amsterdam
Pad Thai World – Thais Amsterdam

Pad Thai World, Thais Amsterdam

Pad Thai World heeft als missie om de meest authentieke Thaise gerechten klaar te maken, zonder te veel fuss, en lekker snel en simpel. Om af te halen en lekker thuis of in het park op te eten, of aan een tafeltje bij hen binnen of buiten, want de meeste Pad Thai locaties hebben ook een klein terrasje en een aantal tafeltjes binnen! De allereerste Pad Thai locatie in Amsterdam werd geopend in 2019 op de Zeedijk, dé perfecte plek voor een Aziatisch restaurant natuurlijk. Daarna openden locaties in de Negen Straatjes, Oud-West, de Pijp en in Amsterdam Noord. Dat betekent dat er bijna gegarandeerd een Pad Thai locatie bij jou in de buurt zit, en dat is erg fijn, want hun gerechten zijn echt enorm lekker, en ook belangrijk: voor een hele goede prijs!

Pad Thai World Thais restaurant Amsterdam fishcakes
Pad Thai World – Thais Amsterdam – Fishcakes

De gerechten van Pad Thai World, Thais Amsterdam

Op het menu staat natuurlijk Pad Thai, maar ook heel veel ander lekkers. Voor de Pad Thai kun je kiezen uit Beef, Chicken, Shrimp en Vegetarian. Ook kun je kiezen uit drie type noodles. Wij probeerden er eentje met Beef en eentje met Shrimp met de traditionele platte noodles, en ze waren beide echt superlekker. Een hele ruime portie, lekker veel garnalen of stukjes kortgebakken beef, en we proefden echt de smaken uit Thailand. Je krijgt er een limoentje en pindacrumble bij zodat je zelf de perfecte balans kunt vinden tussen alle smaken. Echt heel erg lekker! Wij gingn voor de Pad Thai Big Meal Combo, wat betekent dat je voor 13,50 euro niet alleen een Pad Thai krijgt, maar ook een bakje met snacks en een drankje. Dus dat betekende ook een bakje met lekker veel chicken wings, en een bakje Thaise Fishcakes, beide met een lekkere chili saus. De chicken wings waren erg lekker, maar wow: we waren echt enorm onder de indruk van de fishcakes! Enorm krachtige smaken, en net alsof we weer even terug in Thailand waren. Verder staan er een aantal verschillende curry’s op het menu, en nog andere Thaise toppers zoals Basil Chicken, diverse soepen waaronder de klassieker Tom Kha Gai soep, en desserts zoals Sticky Rice met Mango. Bestel er een Singha biertje bij, en het is net alsof je weer even op Khao San Road bent toch?

Wij gaan zeker binnenkort weer wat lekkers halen bij Pad Thai World!

Pad Thai World
Zeedijk 119, Amsterdam Centrum
Berenstraat 20, Amsterdam Negen Straatjes
Kinkerstraat 142, Amsterdam West
Ferdinand Bolstraat 64h, Amsterdam De Pijp Centrum
Buikslotermeerplein 200, Amsterdam Noord

Nog meer afhaal- en bezorginspiratie?

Lees dan ook onze artikelen over fijne restaurants om af te halen in heel Amsterdam en in Amsterdam Oost.

En de artikelen die we recent schreven over eten bestellen bij:

Of lees onze andere artikelen voor nog meer lekkers!

Lunch Amsterdam Dinner AmsterdamBorrel Amsterdam – Nieuwe Restaurants AmsterdamBeste Restaurants AmsterdamRestaurants Amsterdam CentrumRestaurants Amsterdam JordaanRestaurants Amsterdam NoordRestaurants Amsterdam OostRestaurants Amsterdam de PijpRestaurants Amsterdam ZuidRestaurants Amsterdam WestRestaurants Amsterdam 9 straatjes

Andere interessante berichten op Culi Amsterdam:

The White Room Krasnapolsky Amsterdam – Restaurant Moon AmsterdamHuis van Lopez AmsterdamThe Seafood Market Amsterdamlife of pie amsterdamPikoteo Koevoet AmsterdamBurgerlijk Amsterdam Pesca AmsterdamThe Pool AmsterdamVondelpark 3Choux Amsterdam – Snckbr Amsterdamde Italiaan Amsterdam – Mook PancakesBreda Amsterdambuffet van odetteBrut de Mervan t SpitG’s Amsterdam – viscafe de gouden hoek – yoepz amsterdam – Pluk AmsterdamLouie Louie AmsterdamHangar AmsterdamMeneer de wit heeft hongerIENS AmsterdamTripadvisor Amsterdam

Of zoek op ons Homepage naar de nieuwste en beste Restaurants

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Pad Thai World, Thais Amsterdam, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Share this article with your friends